Historiek van Centhro

In 1999 richtte Benny Hoebregs het bedrijf PeopleSolutions op met als doel een HR Ecosystem software op de markt te brengen.

Benny zelf had toen al meer dan 10 jaar ervaring in de employee benefits sector en ambitie om als Europees Human Resources dienstenbedrijf te kunnen groeien.

Gevestigd in Hasselt en gewapend met een flexibel en gemotiveerd team werd er met Microsoft.net developmentarchitects een zeer flexibele (toen reeds vooruitstrevend) internet toepassing gebouwd.

In 2009 werd Centhro ondergebracht in het bedrijf Centhro bvba (Benny Hoebregs) met als doel het garanderen van de continuïteit van de dienstverlening.

Centhro is 100% onafhankelijk in de markt.

Samen met HR Consultants, Business Analysts en Developers staat Centhro garant voor een zeer flexibele, stabiele en vooruitdenkende oplossing binnen het Human Resources gebeuren.

 centhro banner

 

WERKEN BIJ CENTHRO

 

We zijn bij Centhro altijd op zoek naar nieuw talent.  Ook al vulden we recent een aantal van onze openstaande vacatures op, wie weet kan jij in de toekomst onze nieuwe collega worden.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.